Oldtimershow- en tocht 3 juni 2023

Als een van de vele activiteiten organiseren op zaterdag 3 juni een oldtimershow- en tocht. Want waar de één een auto om droog van A naar B te komen, heeft een ander een auto voor de liefhebberij. Dat geldt zeker voor eigenaren van oldtimers die op hun vrije dagen door de omgeving toeren om te genieten van de natuur en van de ontmoeting met elkaar. Deze mensen, en hun auto’s, tractoren, brommers en motoren van minimaal 25 jaar oud, hebben we verzameld en kan jij bewonderen op het evenemententerrein (de schaats- en skeelerbaan van Nieuw-Buinen).

Meer weten

Gezellige ontmoetingsplek oldtimers

De oldtimers zijn te zien op zaterdag 3 juni van 09:00 tot 17 uur en gratis voor alle oldtimers en publiek! Vanaf 09:00 uur kan men zich melden en kunnen de oldtimers worden opgesteld. De deelnemers van de toertocht rijden de rit vanaf het evenemententerrein (de schaats- en skeelerbaan van Nieuw-Buinen) en rijden van 15:00 tot 16:00 een ronde. Je bent vrij om te komen en te gaan wanneer je dat wil. Er is volop de gelegenheid de voertuigen te bewonderen.

Deelnemen aan de oldtimershow- en tocht

De start van de rit is om 15.00 uur en eindigt om ca. 16.00 uur bij het evenemententerrein (de schaats- en skeelerbaan van Nieuw-Buinen), gaat langs diverse plekken in het dorp en het eindpunt is ook het evenemententerrein. Iedere deelnemende auto, tractor, brommer en motor ontvangt het routeboek, het rallybord met startnummer en iets te eten en te drinken voor onderweg. Enkele dagen voorafgaand aan zaterdag 3 juni ontvangen deelnemers per mail informatie over de starttijd, de route en alle overige informatie.

Een unieke route

Zodra de volledige route gemaakt en beschikbaar is vind je deze hier. Houd dus onze website en Facebookpagina in de gaten. Wat we wel weten is dat het start- en eindpunt het evenemententerrein (de schaats- en skeelerbaan van Nieuw-Buinen) is. Bekijk ondertussen de andere activiteiten of bestel alvast een dorpsvlag in onze webshop vol met jubileumproducten.

Blijf up-to-date

Bekijk regelmatig onze website en Facebookpagina voor de laatste updates. Bekijk ondertussen de andere activiteiten of bestel alvast een dorpsvlag in onze webshop vol met jubileumproducten. Wil je meer doen zoals meehelpen dat kan als vrijwilliger of al lid van de Club van 50.

Alle aandekens van 200 jaar Nieuw-Buinen

Bestel een aandenken