Oldtimershow- en tocht 3 juni 2023

Als een van de vele activiteiten organiseren op zaterdag 3 juni een oldtimershow- en tocht. Want waar de één een auto om droog van A naar B te komen, heeft een ander een auto voor de liefhebberij. Dat geldt zeker voor eigenaren van oldtimers die op hun vrije dagen door de omgeving toeren om te genieten van de natuur en van de ontmoeting met elkaar. Deze mensen, en hun auto’s, tractoren, brommers en motoren van minimaal 25 jaar oud, hebben we verzameld en kan jij bewonderen op het evenemententerrein (de schaats- en skeelerbaan van Nieuw-Buinen).

Meer weten

Gezellige ontmoetingsplek oldtimers

De oldtimers zijn te zien op zaterdag 3 juni van 09:00 tot 17 uur en gratis voor alle oldtimers en publiek! Vanaf 09:00 uur kan men zich melden en kunnen de oldtimers worden opgesteld. De deelnemers van de toertocht rijden de rit vanaf het evenemententerrein (de schaats- en skeelerbaan van Nieuw-Buinen) en rijden van 15:00 tot 16:00 een ronde. Je bent vrij om te komen en te gaan wanneer je dat wil. Er is volop de gelegenheid de voertuigen te bewonderen.

Deelnemen aan de oldtimershow- en tocht

De start van de rit is om 15.00 uur en eindigt om ca. 16.00 uur bij het evenemententerrein (de schaats- en skeelerbaan van Nieuw-Buinen), gaat langs diverse plekken in het dorp en het eindpunt is ook het evenemententerrein. Iedere deelnemende auto, tractor, brommer en motor ontvangt het routeboek, het rallybord met startnummer en iets te eten en te drinken voor onderweg. Enkele dagen voorafgaand aan zaterdag 3 juni ontvangen deelnemers per mail informatie over de starttijd, de route en alle overige informatie.

Aanmelden als deelnemer

Een unieke route

Zodra de volledige route gemaakt en beschikbaar is vind je deze hier. Houd dus onze website en Facebookpagina in de gaten. Wat we wel weten is dat het start- en eindpunt het evenemententerrein (de schaats- en skeelerbaan van Nieuw-Buinen) is. Bekijk ondertussen de andere activiteiten of bestel alvast een dorpsvlag in onze webshop vol met jubileumproducten.

Aanmelden als deelnemer

Leuk dat jij je wilt aanmelden voor de oldtimershow- en tocht. Je kan auto’s, trekkers, brommers en motors aanmelden als oldtimer. Wel vragen we om oldtimers die minimaal 25 jaar oud zijn. Dus met een bouwjaar voor 1998. Heb je vragen neem dan contact op via oldtimer@200jaarnieuw-buinen.nl.

 

Meerdere oldtimers aanmelden?

Je kunt een oldtimer aanmelden door het formulier hiernaast in te vullen en te klikken op de button “Aanmelden”. Hierna kun je nogmaals een oldtimer op dezelfde wijze aanmelden. 

Mocht je liever meerdere oldtimers willen aanmelden dan kan je een mail sturen naar de oldtimer commissie via oldtimer@200jaarnieuw-buinen.nl. 

Meld je je aan als club dan kan je hier een merk invulling. Geef onder het formulier aan met welke merken je komt.
Meld je je aan als club dan kan je hier een type invulling. Geef onder het formulier aan met welke typen je komt.
Meld je je aan als club dan kan je hier een bouwjaar invulling. Geef onder het formulier aan met welke bouwjaren je komt.
Wie bieden lunchpakketten aan en weten daarom graag vooraf hoeveel mensen we mogen verwachten.

Blijf up-to-date

Bekijk regelmatig onze website en Facebookpagina voor de laatste updates. Bekijk ondertussen de andere activiteiten of bestel alvast een dorpsvlag in onze webshop vol met jubileumproducten. Wil je meer doen zoals meehelpen dat kan als vrijwilliger of al lid van de Club van 50.

Alle aandekens van 200 jaar Nieuw-Buinen