We hebben een rijk verenigings- en stichtingsleven.

Jullie vereniging of stichting is daar één van.

Meer weten

Dit jaar bestaat Nieuw-Buinen 200 jaar! Uiteraard gaan we dat uitgebreid vieren. We gaan er een groot feest van maken. Dat doen we met een jubileumweek van 31 mei 2023 tot en met 4 juni 2023 voor alle inwoners van Nieuw-Buinen en Buinerveen.

Presenteer jullie vereniging/stichting

We hebben een rijk verenigings- en stichtingsleven. Vanuit het bestuur van ‘200 Jaar Nieuw-Buinen’ willen we graag alle verenigingen en stichtingen uitnodigen zich te presenteren tijdens het openingsfeest op 31 mei 2023.
Tijdens dit openingsfeest wordt de openingshandeling verricht, waarbij iedereen welkom is, waarna we de avond vervolgen met een leuke en gezellige dorpsavond met lokale artiesten en uitgebreide aandacht voor het sociale leven in onze dorpen.

Maak een video over jullie vereniging/stichting.

Voor de presentatie vragen we het volgende aan jullie:
Maak een filmpje van maximaal 1 minuut waarin jullie de vereniging of stichting presenteren.

Deze filmpjes laten we op groot scherm zien tijdens het openingsfeest en zo laten we zien wat Buinerveen en Nieuw-Buinen allemaal te bieden hebben. Dat wordt een ontzettend leuke avond!

Maak de filmpjes vooral zo creatief mogelijk. De leukste filmpjes belonen we tijdens de slotavond op de zondagavond met een leuke prijs en natuurlijk eeuwige roem.

Video insturen voor 1 maart 2023

Graag ontvangen we jullie filmpje uiterlijk 1 maart 2023. Mochten jullie vragen hebben of meer willen weten, dan horen we dat graag.
Het filmpje kunnen jullie sturen naar 200jaarnieuwbuinen@gmail.com.

Heel veel succes!

Vriendelijke groet,
Bestuur stichting ‘200 Jaar Nieuw-Buinen’

Peter Zwiers
Lambert Folkers
Marion Zwiers
Angelique Smid
Jacco Pranger
Sylvia Eilert

Blijf up-to-date

Bekijk regelmatig onze website en Facebookpagina voor de laatste updates. Bekijk ondertussen de andere activiteiten of bestel alvast een dorpsvlag in onze webshop vol met jubileumproducten. Wil je meer doen zoals meehelpen dat kan als vrijwilliger of al lid van de Club van 50.

Alle aandekens van 200 jaar Nieuw-Buinen