Eet gezellig mee tijdens het Dorpsontbijt

Vanaf 08:00 ben je van harte welkom om aan te schuiven en mee te eten

Meer weten

Wanneer is het Dorpsontbijt?

Broodje met de buren? Meld je nu aan voor het gratis dorpsontbijt!

Kom jij ook naar het dorpsontbijt in Buinerveen of Nieuw-Buinen? Op zaterdagmorgen bieden we op 2 plaatsen een gratis dorpsontbijt aan voor alle inwoners van Nieuw-Buinen en Buinerveen. Een lekkere kop koffie met ‘ain plak stoede’ met je buren. Kom ook met jouw straat naar het dorpsontbijt. Een leuk en lekker begin van de zaterdag!In Buinerveen ontbijten we bij de Viersprong. In Nieuw-Buinen organiseren we het ontbijt voor MFA Noorderbreedte. Deelname is gratis, maar we vragen je wel je aan te melden. Dat kan hier …… Bij het aanmelden vragen we je een tijdsblok te kiezen voor je komst. Het ontbijt is van 8:30 tot 10:00.

Om het ontbijt extra leuk te maken is er op beide locaties een optocht van versierde fietsen van alle kinderen. Kinderen kunnen zich hier nog voor aanmelden via 200jaarnieuwbuinen@gmail.com 

Aanmelden voor het Dorpsontbijt

Blijf up-to-date

Bekijk regelmatig onze website en Facebookpagina voor de laatste updates. Bekijk ondertussen de andere activiteiten of bestel alvast een dorpsvlag in onze webshop vol met jubileumproducten. Wil je meer doen zoals meehelpen dat kan als vrijwilliger of al lid van de Club van 50.

Alle aandekens van 200 jaar Nieuw-Buinen

Bestel een aandenken