Hang de vlag uit en win een taart!

Heb jij de vlag van 200 Jaar Nieuw-Buinen al hangen?

Wij zijn nu al trots op de dorpsvlag. De onthulling daarvan hebben we met veel mensen kunnen vieren. Er hangen steeds meer in ons mooie dorp. En nu kun je een heerlijke taart winnen!

Stuur jouw foto in

Maak een foto van de vlag bij jouw huis en stuur die naar ons toe. Onder de inzenders verloten wij een taart. Inzenden kan naar onze Facebookpagina of per mail naar 200jaarnieuwbuinen@gmail.com. Hou onze Facebookpagina in de gaten om te kijken of jij de winnaar bent!

Bestel direct jouw vlag

Heb je nog geen vlag, maar wil je wel eentje ophangen?  In onze webshop kun je ze bestellen! Enthousiast? Klik hier om te bestellen.
Bestel de dorpsvlag (150 x 100 cm)
Bestel de dorpsvlag (150 x 225 cm)

Bestel de dorpsvlag!

Dorpsvlag Nieuw-Buinen onthuld

Ontwerp door basisschoolleerlingen

De afgelopen periode hebben leerlingen van de 4 basisscholen in Nieuw-Buinen (OBS 75, CBS 59, CBS De Klister en OBS De Poolster) gewerkt aan een ontwerp voor een dorpsvlag voor Nieuw-Buinen. Het winnende ontwerp is nu te koop.

De vlag aan elk huis?

Wij zijn nu al trots op de dorpsvlag. De onthulling daarvan hebben we met veel mensen kunnen vieren. We hopen dat het hele dorp van 31 mei tot en met 4 juni ermee volhangt. De dorpsvlag is nu al te kopen in onze webshop. Bestel de vlag van € 24,95 voor €17,95 en samen hangen we het hele dorp ermee vol!

Bestel de dorpsvlag!

Foto: Auniek Klijnstra

Gelezen in De Nieuwsbode

“Er zaten veel mooie ontwerpen bij en uiteindelijk hebben we verschillende elementen uit meerdere ontwerpen weer samengevoegd tot één vlag”

Lees het artikel

Gelezen bij RTV1

“Hij past perfect bij het dorp”

Lees het artikel
Foto: Jelmer Wijnstra/RTV1
In Nieuw-Buinen werd woensdag de dorpsvlag onthuld, in aanloop naar de viering van het 200-jarig bestaan van het dorp volgend jaar. Foto: Harry Tielman
Foto: Harry Tielman

Gelezen in Dagblad van het Noorden

“Nieuw-Buinen onthult eigen dorpsvlag voor 200-jarig jubileum”

Lees het artikel

Bestel een aandenken

Alle jubileumproducten

Blijf up-to-date

Bekijk regelmatig onze website en Facebookpagina voor de laatste updates. Bekijk ondertussen de andere activiteiten of bestel alvast een dorpsvlag in onze webshop vol met jubileumproducten. Wil je meer doen zoals meehelpen dat kan als vrijwilliger of al lid van de Club van 50.

Alle aandekens van 200 jaar Nieuw-Buinen