Dorpsvlag Nieuw-Buinen onthuld

Ontwerp door basisschoolleerlingen

De afgelopen periode hebben leerlingen van de 4 basisscholen in Nieuw-Buinen (OBS 75, CBS 59, CBS De Klister en OBS De Poolster) gewerkt aan een ontwerp voor een dorpsvlag voor Nieuw-Buinen. Het winnende ontwerp is nu te koop.

De vlag aan elk huis?

Wij zijn nu al trots op de dorpsvlag. De onthulling daarvan hebben we met veel mensen kunnen vieren. We hopen dat het hele dorp van 31 mei tot en met 4 juni ermee volhangt. De dorpsvlag is nu al te kopen in onze webshop. Bestel de vlag voor €14,95 en samen hangen we het hele dorp ermee vol!
Bestel de dorpsvlag

Bestel de dorpsvlag!

Foto: Auniek Klijnstra

Gelezen in De Nieuwsbode

“Er zaten veel mooie ontwerpen bij en uiteindelijk hebben we verschillende elementen uit meerdere ontwerpen weer samengevoegd tot één vlag”

Lees het artikel

Gelezen bij RTV1

“Hij past perfect bij het dorp”

Lees het artikel
Foto: Jelmer Wijnstra/RTV1
In Nieuw-Buinen werd woensdag de dorpsvlag onthuld, in aanloop naar de viering van het 200-jarig bestaan van het dorp volgend jaar. Foto: Harry Tielman
Foto: Harry Tielman

Gelezen in Dagblad van het Noorden

“Nieuw-Buinen onthult eigen dorpsvlag voor 200-jarig jubileum”

Lees het artikel

Blijf up-to-date

Bekijk regelmatig onze website en Facebookpagina voor de laatste updates. Bekijk ondertussen de andere activiteiten of bestel alvast een dorpsvlag in onze webshop vol met jubileumproducten. Wil je meer doen zoals meehelpen dat kan als vrijwilliger of al lid van de Club van 50.

Alle aandekens van 200 jaar Nieuw-Buinen