Reünie 200 jaar Nieuw-Buinen

Elkaar ontmoeten, bijpraten, herinneringen ophalen en nieuwe herinneringen maken!

Meer weten

Wanneer is de reünie?

Tijdens de viering van het 200-jarig bestaan van Nieuw-Buinen organiseren we een reünie: op zaterdagmiddag 3 juni a.s. van 14.00 uur tot 17.00 uur in de feesttent op het terrein van de Schaatsvereniging, Zuiderdiep 593.

Op het inschrijfformulier wordt ook gevraagd op welke basisschool je hebt gezeten, dit is echter geen verplicht veld.

Voor wie is de reünie?

Voor iedereen! Woon je in Nieuw-Buinen of Buinerveen of heb je in Nieuw-Buinen/Buinerveen gewoond, iedereen is van harte welkom. Er worden oude foto’s en films getoond. Er is uitgebreid gelegenheid om met elkaar bij te praten onder het genot van een hapje en drankje.

Aanmelden als deelnemer

Aanmelden voor de reünie

Aan het aanmelden zijn geen kosten verbonden, consumpties zijn voor eigen rekening. In en rond de tent is een verscheidenheid aan happerij en tapperij. Vind je het zo leuk en wil je na afloop een hapje eten of als overbrugging naar het feest ‘s avonds, dan kun je tegen betaling gebruik maken van een lopend buffet in het MFA-gebouw, Noorderdiep 127 te Nieuw-Buinen. Aanmelden kan via dit aanmeldingsformulier. Wees er snel bij, want hier geldt: vol=vol!

Informatie over de basis/lagere school is niet verplicht, wel leuk om te weten
Niet verplicht
niet verplicht

Blijf up-to-date

Bekijk regelmatig onze website en Facebookpagina voor de laatste updates. Bekijk ondertussen de andere activiteiten of bestel alvast een dorpsvlag in onze webshop vol met jubileumproducten. Wil je meer doen zoals meehelpen dat kan als vrijwilliger of al lid van de Club van 50.

Alle aandekens van 200 jaar Nieuw-Buinen

Bestel een aandenken