Sponsoring draagt absoluut bij aan het jubileumjaar.

200 jaar Nieuw-Buinen en sponsoring zijn niet meer los van elkaar te bedenken. Ons jubileumjaar staat voor ontspanning, terugkijken, plezier, en goede samenwerking. Allemaal zaken waar bedrijven graag mee geassocieerd willen worden. Een logisch gevolg is dan ook: sponsoring!

Meer weten

Onze sponsorcommissie geeft u graag een overzicht van de vele mogelijkheden daarvoor.

We zijn opzoek naar sponsoren die begrijpen dat een stichting als 200 Jaar Nieuw-Buinen financiële ondersteuning kunnen gebruiken. Door de sponsorbijdragen zijn de activiteiten in het jubileumjaar betaalbaar te houden en kunnen we meer activiteiten voor de enthousiaste bezoekers organiseren.

Naast de bestaande mogelijkheden gaan wij ook graag met jou in gesprek om nieuwe ideeën te ontwikkelen en oplossingen op maat te vinden. Dus neem gerust vrijblijvend contact op, zodat wij jouw wensen om kunnen zetten naar passende oplossingen.

Bekijk de mogelijkheden
De glasblazer van Nieuw-Buinen

Aanmelden als sponsor

Bent u geïnteresseerd om sponsor te worden van 200 Jaar Nieuw-Buinen? Graag maakt de sponsorcommissie nader kennis en stellen we na een persoonlijk gesprek een voorstel op maat voor jou op. Neem contact op via e-mail het formulier op deze pagina.

Wij hopen ook jou graag binnenkort als sponsor te kunnen verwelkom en samen met jouw bedrijf er een mooi jubileumjaar van te maken.

Blijf up-to-date

Bekijk regelmatig onze website en Facebookpagina voor de laatste updates. Bekijk ondertussen de andere activiteiten of bestel alvast een dorpsvlag in onze webshop vol met jubileumproducten. Wil je meer doen zoals meehelpen dat kan als vrijwilliger of al lid van de Club van 50.

Alle aandekens van 200 jaar Nieuw-Buinen

Bestel een aandenken