Programma voor kinderen

Op woensdagmiddag en vrijdagmiddag hebben we alles in huis voor een te gekke middag vol avontuur en plezier!

Meer weten

Woensdag 31 mei

De woensdagmiddag is voor alle kinderen in de leeftijd van 2 tot en met 8 jaar. We starten al swingend met de DJ bus, kunnen onze energie lekker kwijt op de stormbaan, springkussen en airtrack parcours. Daarnaast zijn er ook circus onderdelen zodat je lekker de clown uit kunt hangen. Of misschien vind je het wel super spannend om met een groep vriendjes een nerf activiteit te doen. Er is ook onbeperkt stoepkrijt en bellen blazers! En van al dat spelen krijg je natuurlijk ook wel een beetje trek……dan kun je een heerlijke suikerspin komen halen of lekker popcorn. Dat klinkt toch te leuk! Zien we je dan?

Vrijdag 2 juni

De vrijdagmiddag is voor alle kinderen/jongeren in de leeftijd van 8 tot en met 15 jaar. DJ Kyran zal zorgen dat niemand rustig kan blijven zitten en goed opgewarmd is voor alle toffe sport en spel activiteiten. Zo kun je los op de stormbaan, airtrack en springkussen. Kun je een partijtje opblaas voetbaldarts doen met je beste vrienden of laser gamen in de tent. Of lekker meezingen met de tofste liedjes in de silent disco. Hilarisch toch? En dan even chillen met je vrienden onder het genot van een frietje en snack maakt het toch helemaal af! Dit wil je niet missen.

Blijf up-to-date

Bekijk regelmatig onze website en Facebookpagina voor de laatste updates. Bekijk ondertussen de andere activiteiten of bestel alvast een dorpsvlag in onze webshop vol met jubileumproducten. Wil je meer doen zoals meehelpen dat kan als vrijwilliger of al lid van de Club van 50.

Alle aandekens van 200 jaar Nieuw-Buinen

Bestel een aandenken